Vi har leveret granit til tusindvis af tilfredse kunder siden 2007

Keramiske belægningssten

De keramiske belægningssten er designet af keramiker Helle Nørby. Belægningsstenene er dekorative sten, der kan bruges i havens belægninger.

Stenene fremstilles i standardmål, så de passer sammen med almindelige havefliser og belægningssten.

De keramiske belægningssten giver terrassen, havegangen og andre arealer et helt personligt præg og forvandler en ellers anonym belægning til noget helt specielt.

Helle Nørby

Helle Nørby er uddannet i 1994 fra det jyske Kunstakademis keramiske afdeling, og siden da har hun haft eget værksted. I 2004 begyndte hun at eksperimentere med de udsmykkede belægningssten, der i dag er hendes hovedprodukt i forretningen, By Helle Nørby, som hun driver fra sit værksted i Horsens. Se også hjemmesiden:http://www.byhellenoerby.com

|

Ideer

Belægningssten i kombination med granitskærver eller grus.
Du får din helt personlige løsning. Belægningsstenene er fremstilles i standard mål, så de passer sammen med almindelige havefliser og belægningssten. Hver sten har sit eget udtryk. Kan laves i alle formater. Stenene er udført af frostbestandig stentøjsler og slidstærk glasur

Nedlægning

Stenene lægges på samme måde som andre typer belægningssten i brolæggersand eller i våd beton. Man bør undlade vibrering af stenene, men i stedet først nedlægge stenene efter endt vibrering og banke dem forsigtigt på plads med en gummihammer. Stenene er udført i stentøjsler og brændt ved 1270 grader celsius. De er testede af Teknologisk Institut, der garanterer at de er frostsikre, ridsefaste og opfylder alle krav til udendørs belægningssten.

Indkøbsvogn

Total 0,00 DKK

Vis indkøbsvogn